Les verdures farcides al forn sempre queden força curioses.

En el meu cas les he fet de pollastre i xampinyons. Els ingredients que he utilitzat per 2 persones, són els següents:
- 2 albergínies
- 200g de pit de pollastre
- 100g de xampinyons
- 1 ceba
- 4c/s formatge fresc líquid
- mozzarella ratllada
- pa ratllat
- sal, comí, pebre negre, orenga.
- un rajolí de vi blanc
Procés de Elaboració
1. Començarem agafant les albergínies netejar-les i partir-les per la meitat en horitzontal, fer unes marques no molt profundes amb el ganivet i posar-les al microones amb un pel de sal durant uns 7-8 minuts. Un cop realitzat aquest procés les deixem reposar dins un escorredor, perquè deixin anar l'aigua.
2. Tallarem la ceba, la posarem al foc amb una mica d'oli (si us agrada una mica d'all també li queda bé) i procedirem a fregir-la fins que aquesta és torni transparent i dividim la ceba en dues parts, una que la barrejarem amb els xampinyons que acabarem de coure conjuntament amb la ceba i l'altra part la reservarem per coure amb la resta de ingredients.
3. Un cop fregida la ceba amb els xampinyons, tirem un rajolí de vi blanc i deixem evaporar l'alcohol, salpebrem i retirem del foc. Després passem pel turmix la barreja i reservem.
4. L'altra part de ceba mig cuita, la barregem amb la albergínia que extraurem després de deixar-la reposar, el pollastre tallat molt petit i fregim aquets ingredients. En aquesta part cal que afegim les espècies que més ens agradin, en aquest cas jo he utilitzat el comí, l'orenga, sal i pebre. Un cop cuits els ingredients, introduïm en aquesta paella la barreja que em passat per al turmix remenem i barregem uns 4 cullerades generoses de formatge fresc líquid, donem unes voltes, comprovem el punt de sal i pebre i ja podem retirar del foc.

5. A partir d'aquí només ens queda reomplir les albergínies amb la massa, afegir per sobre el formatge ratllat o mozzarella, combinat amb una mica de pa ratllat i ja podem passar a gratinar.
Aquest és el resultat, unes albergínies farcides la mar de bones!
No hay comentarios:
Publicar un comentario