martes, 6 de marzo de 2012

" Filiberto "

Aquest és un postre d'origen Pallarés (Pallars Sobirà), senzill, refrescant i  ràpid de fer. Els seus sabors sempre ens fan quedar bé a taula després d'un bon tiberi.



Ingredients (4 u.): 

- 4 iogurts naturals (sene sucre)
- Barra de gelat de nata
- Grosella (recomanada Santa Fe)
- Sucre
- 4 copes







Procediment:


Posem en un plat sucre i en un altre hi posem una mica de Grosella. Primerament mullem la vora de cada copa  a la Grosella i seguidament ho passem per sobre del sucre de manera que ens quedin les vores ensucrades i de color vermellós.











Posem al fons de cada copa un iogurt i sobre d'aquest un tall de gelat de nata.



Per útlim pas, reguem el conjunt amb la Grosella i ja està llest per servir.



Espero sue us agradi, perque està boníssim!

Bon profit








No hay comentarios:

Publicar un comentario